skip to main content

Werken bij

DC-Beheer blijft groeien. Momenteel zijn we op zoek naar een:

Servicetechnicus Brandmeldinstallatie/Inbraakalarminstallatie

Jij hebt affiniteit met techniek, steekt graag je handen uit de mouwen en je denkt in oplossingen. Je werkt graag in een organisatie met een informele sfeer, waar aandacht is voor elkaar. Kortom; werken bij DC-Beheer is echt iets voor jou!

Wie zijn wij:

DC-Beheer is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat gespecialiseerd is in de brandveiligheid van allerlei soorten gebouwen. Op elk gebied van brandveiligheid zijn wij actief en bieden wij vakkundige en met oog op detail oplossingen. Denk hierbij aan brandveiligheidsrapportages, installeren van brandmeldinstallaties, brandwerend afdichten van doorvoeringen maar ook het onderhoud van brandveiligheidsinstallaties zoals nood- en transparantverlichting, blusmiddelen, brandmeld- en inbraakinstallaties.

De functie:

In de functie van servicetechnicus werk je zelfstandig, je installeert nieuwe systemen, verhelpt storingen, pleegt regulier onderhoud en je verricht systeem- en installatietesten. Je bent werkzaam op verschillende – hoofdzakelijk regionale – projecten. Ook behoren het tijdig signaleren, oplossen en/ of rapporteren van risico’s met betrekking tot storingen aan beveiligingsinstallaties tot je takenpakket.

Wat vragen wij van jou:

  • Bij voorkeur in het bezit van diploma onderhoudsdeskundige BMI;
  • Bij voorkeur in het bezit van een diploma MBV/ TBV;
  • Bekend met service en onderhoud van beveiligingsinstallaties;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Servicegericht, volhardend en stressbestendig;
  • Collegiaal

Wat bieden wij jou:

Wij geloven er in dat plezier in je werk bijdraagt voor betere prestaties. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij fluitend naar je werk gaat. Onze monteurs zijn het kloppend hart van onze organisatie. Een goed salaris, prima secundaire voorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen en bedrijfskleding zijn voor ons vanzelfsprekend. Bovendien hebben wij binnenkort onze eigen fitnessruimte en natuurlijk organiseren wij regelmatig leuke uitjes met collega’s. Ook is er een DREAMTEAM dat sleutelt aan karts en meedoet aan wedstrijden. Ben jij geïnteresseerd, dan kun je altijd in je vrije tijd meedoen.

Enthousiast geworden? Neem contact op met Han Brederode. Stuur even een mailtje naar han.brederode@dc-beheer.nl. Han of een van zijn collega’s neemt direct contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen: 015-88 78 177.