Onderhoud Nood- en Transparantverlichting

Jaarlijks onderhoud wettelijk vereist

Conform het Bouwbesluit 2012 én de Arbo-wet dient in ieder gebouw noodverlichting aanwezig te zijn welke tenminste eenmaal per jaar gecontroleerd en onderhouden wordt.
DC-Beheer voert deze controle uit conform NEN-EN 50172. Onze monteurs zijn goed opgeleid en getraind om alle merken Nood- en Transparantverlichting te kunnen controleren en onderhouden.
Al onze bevindingen worden geregistreerd in onze overzichtelijke looplijsten, welke 24/7 online zijn op te vragen.
Tevens ontvangt u na iedere onderhoudsronde een prognose van de kosten voor het komend jaar, hiermee weet u dus waar u aan toe bent.

Voorkom onnodige schade
Tijdens het jaarlijks onderhoud wordt de functionaliteit van het armatuur gecontroleerd. Van de permanent brandende armaturen worden de lampen (levensduur ongeveer 14 maanden) vervangen. Accu’s worden gecontroleerd en in het 5e jaar vervangen om één uur autonomie te waarborgen. Na uitvoering van controle werkzaamheden en goedkeuring wordt het armatuur voorzien van een keuringssticker.
Door het tijdig vervangen van lampen en accu’s, voorkomt u onnodige schade en extra kosten aan printplaten en armaturen.

Waarom DC-Beheer BV:
• Gratis 0-meting
• Voordelige tarieven
• Looplijsten 24/7 beschikbaar
• Kosten prognose opvolgende jaren
• Online agenda met onderhoudsplanning

Uiteraard informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs.

st