skip to main content

Bouwkundig

Brandveiligheid inventarisatie

Als eigenaar of beheerder van een gebouw is brandveiligheid terecht een belangrijk punt van zorg. U wilt ervan verzekerd zijn dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Ons team helpt u graag bij het in kaart brengen van de huidige brandveiligheid van uw pand. U ontvangt van ons een uitgebreide en duidelijke rapportage, inclusief kostenraming voor eventuele aanpassingen.

Om deze rapportage te kunnen maken, komen wij langs om uw pand uitgebreid te bekijken en beoordelen: een zogeheten brandveiligheidsinventarisatie. Eventuele gebreken fotograferen we, zodat u precies kunt zien waar het euvel zit. Desgewenst kunnen we ook oplossingen in de rapportage meenemen, zodat u direct actie kunt (laten) ondernemen. Zo kunt u de rapportage gebruiken om offertes op te vragen voor herstel van de geconstateerde gebreken. Uiteraard kunnen wij ook de herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Net wat u fijner vindt.

Neem vandaag nog contact met ons op! U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. We informeren u graag over de mogelijkheden voor de inventarisatie van de brandveiligheid.

WILT U MEER WETEN OVER BRANDVEILIGHEID INVENTARISATIE?

 Laat een bericht achter of bel ons op:

015-8878177