skip to main content

Installatie

Onderhoud nood- en transparantverlichting

De nood- en transparantverlichting in ieder gebouw dient eenmaal per jaar gecontroleerd en onderhouden te worden conform het Bouwbesluit 2012 en de arbowet. DC-Beheer kan dit voor u vakkundig verzorgen conform NEN-EN 50172. Onze monteurs zijn goed opgeleid en getraind om alle merken nood- en transparantverlichting te kunnen controleren.

Tijdens het jaarlijks onderhoud wordt de functionaliteit van het armatuur gecontroleerd. Van de permanent brandende armaturen worden de lampen vervangen. Accu’s worden gecontroleerd en in het vijfde jaar vervangen om één uur autonomie te waarborgen. Na uitvoering van controlewerkzaamheden en goedkeuring wordt het armatuur voorzien van een keuringssticker. Door het tijdig vervangen van lampen en accu’s, voorkomt u onnodige schade en extra kosten aan printplaten en armaturen.

Wij registreren al onze bevindingen in overzichtelijke looplijsten, die 24/7 online opvraagbaar zijn. Bovendien ontvangt u na iedere onderhoudsronde een kostenprognose voor het komend jaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Verder heeft u toegang tot de online agenda met onderhoudsplanning.

Neem vandaag nog contact met ons op! U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. We informeren u graag over de mogelijkheden voor het onderhoud van nood- en transparantverlichting.

WILT U MEER WETEN OVER ONDERHOUD NOOD- EN TRANSPARANTVERLICHTING?

 Laat een bericht achter of bel ons op:

015-8878177