skip to main content

Overige diensten

Onderhoud blusmiddelen

De jaarlijkse controle en het onderhoud van uw blusmiddelen is van groot belang voor de veiligheid van uw mensen in uw bedrijf of organisatie. Dankzij de kennis en ervaring van onze servicemonteurs, kunnen wij alle soorten en typen blusmiddelen onderhouden conform de voorgeschreven onderhoudsnormen NEN 2559, NEN 2659 en NEN-EN 671-3.

Een droge blusleiding wordt toegepast in grote of hoge gebouwen als blusvoorziening voor de brandweer. Deze leiding bestaat in de regel uit een verzinkte stalen pijp met voedings- en aansluitpunten. Het is wettelijk verplicht dat de droge blusleiding en de aansluitpunten jaarlijks op druk en waterdichtheid worden gecontroleerd conform NEN 1594. Daarnaast dient de leiding eens per vijf jaar hydrostatisch te worden beproefd. DC-Beheer biedt u voordelige tarieven en looplijsten die 24/7 online beschikbaar zijn. Ook kunnen wij een kostenprognose voor de opvolgende jaren geven.

Neem vandaag nog contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. We informeren u graag over de onderhoudsmogelijkheden van blusmiddelen.

WILT U MEER WETEN OVER ONDERHOUD BLUSMIDDELEN?

 Laat een bericht achter of bel ons op:

015-8878177