skip to main content

Installatie

Programma van eisen (PVE)

Een brandmeldinstallatie (BMI) en een ontruimingsalarminstallatie (OA) zijn essentiële brandveiligheidsinstallaties van een gebouw. Uiteraard moeten deze aan bepaalde eisen voldoen, die vastgelegd staan in een Programma van Eisen (PVE). Wij stellen met plezier een gedetailleerde PVE voor u op, zodat u verzekerd bent van een volledige dekking.

De brandveiligheidsinstallaties zijn primair bedoeld om bij te dragen aan de veiligheid van de aanwezige personen. Ze zorgen in geval van brand voor een vroegtijdige detectie (brandmelding) en alarmering (ontruimingsalarm). De minimale eisen waaraan de installatie moet voldoen, staan omschreven in het Gebruiksbesluit, de NEN 2535 (BMI) en de NEN 2575 (OAI). Verder kunnen de eisende partijen zoals de brandweer, eigenaar en eventueel de verzekeraar in bepaalde gevallen aanvullende voorwaarden stellen. Ook dit wordt vastgelegd in een PVE.

Neem vandaag nog contact met ons op! U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. We informeren u graag over onze dienstverlening voor het Programma van Eisen.

WILT U MEER WETEN OVER PROGRAMMA VAN EISEN?

 Laat een bericht achter of bel ons op:

015-8878177