skip to main content

Nieuwbouw pand voor DC-Beheer

Lees hier het laatste nieuws over het bouwproces van ons nieuwe bedrijfspand.

DC-Beheer groeit hard!

Inmiddels draaien wij alweer 11 jaar mee in de wereld van de brandbeveiliging. Wat begon met kantoor aan huis, naar een klein kantoor op de Cyclotronweg in Delft, zetten wij nu de volgende stap naar een nieuw en duurzaam pand op de Bellweg in Delft. Door de groei van ons bedrijf is het huidige kantoor te klein geworden. Het nieuwe toekomstbestendige gebouw zal voldoen aan al onze wensen. Buiten een eigen fitnessruimte, is het straks ook voorzien van een multifunctionele presentatieruimte. Deze ruimte gaan wij onder andere inzetten voor het verzorgen van trainingen en opleidingen op het gebied van brandbeveiliging, zowel intern als extern. Naar verwachting zal ons nieuwe bedrijfspand eind 2023 gereed zijn. Het verloop van het bouwproces is te volgen op deze pagina.

Sloop

Het sloopwerk is gebeurd door het bedrijf Bnext.nl en is inmiddels afgerond. Het afval is zorgvuldig gesorteerd en vervolgens duurzaam afgevoerd. Dit is allemaal zeer voorspoedig verlopen.

Bouw update 15 maart 2023

Vanaf nu gaan we bouwen in plaats van slopen. De eerste paal is geslagen. Ondanks dat het weer niet echt meewerkte, was het een feestelijk moment. De nieuwe generatie mocht plaatsnemen in de heimachine om de symbolische paal te slaan. Uiteraard sloten we af met een gezellige borrel en hebben we met elkaar geproost op een succesvolle bouw. Wij hebben alle vertrouwen in dat Eekhout Bouw dit naar volle tevredenheid voor ons zal gaan uitvoeren.

Bouw update 7 maart 2023

We zijn bijna klaar voor de bouw! Eekhout Bouw begint deze week met de heistelling en vervolgens is de planning dat er per dag 15 heipalen de grond in gaan. Totaal gaat het om 130 heipalen. Op vrijdag 10 maart aanstaande zullen wij de symbolische eerste (mijl)paal vieren met elkaar.