skip to main content

Onze nieuwe aanwinst!

Met trots stellen wij onze nieuwe medewerker voor: Jeroen Bovekerk. Lees verder voor het interview met hem.

Deze week is Jeroen Bovekerk in dienst gekomen bij DC-Beheer. Jeroen gaat de functie van operationeel manager vervullen. Door zijn jarenlange ervaring en achtergrond zijn wij er zeker van dat hij ons helpt verder te groeien en onze positie in de markt te versterken.

Wij hebben hem een aantal vragen gesteld om hem beter te leren kennen. Lees hieronder zijn verhaal.

Wie ben je en kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Jeroen, 45 jaar oud, getrouwd met Annelies en vader van Fien (12). Wij wonen in Strijen. Ik houd van uitdagingen, ben nauwkeurig, creatief en intuïtief. Ruimte voor humor moet er altijd zijn; neem dingen vooral niet te serieus als het niet nodig is.

Wat is precies je achtergrond?

Ik heb een technische achtergrond in de installatietechniek. Later heb ik dit nog aangevuld met bouwkunde en ik heb veel trainingen en cursussen gedaan. Blijven leren, houd je scherp en dat wil ik ook zeker blijven doen. Ik heb verschillende banen gehad, waaronder een aantal jaren als brandweerman. De laatste 17 jaar heb ik me beziggehouden met allerlei onderdelen van het vastgoedbeheer.

Hoe ben je bij DC-Beheer terechtgekomen?

Ik ken Peter Oord (eigenaar van DC-Beheer) al ongeveer 12 jaar. Bij een vorige werkgever was ik één van de eerste opdrachtgevers van DC-Beheer. Recent gaf ik bij een bak koffie met Peter aan dat ik openstond voor nieuwe uitdagingen. En van het één kwam het ander.

Waarom wil je graag bij DC-Beheer werken?

Ik vind DC-Beheer een heel mooi bedrijf. Daar wil ik graag onderdeel van zijn. Samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat DC-Beheer de beste wordt in de markt, daar zeg je geen nee tegen, toch? De maatschappelijke betrokkenheid en het team van betrokken collega’s spreken mij ook erg aan. 

Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze nieuwe functie?

Het is ook voor mij een nieuwe rol. Er zijn vast en zeker dingen, waar ik nog geen ervaring mee heb. Maar omdat ik houd van uitdagingen, al de nodige ervaring heb opgedaan en altijd wil blijven leren gaat dat zeker goed komen. Ik kan er in mijn rol voor zorgen dat we verder kunnen groeien en onze positie in de markt versterken.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om in en om het huis lekker te ‘rommelen’ en creatief bezig te zijn of te tuinieren. De ene keer bouw ik zelf een overkapping en de andere keer maak ik zelf een schilderij. Ondertussen luister ik graag naar muziek. Mijn smaak varieert van klassiek tot hardstyle. Af en toe bezoek ik een museum, regelmatig zoek ik de natuur op voor een wandeling of fietstocht, maar een goede serie op Netflix sla ik ook zeker niet af!

Wil je zelf nog wat kwijt?

Nee, maar vragen staat vrij. Dus als iemand nog iets van me wil weten, vraag het dan gerust.

Wij wensen Jeroen natuurlijk veel succes in zijn nieuwe functie!